Asociația Pakiv România reprezentată la Conferința Națională a RNDR de domnul Ioan Gruia Bumbu

În perioada 12-13 septembrie 2012, la Hotel Intercontinental, București, se desfășoară Conferința Națională a Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală – „Comunitatea Rurală: Provocări și oportunități în dezvoltarea rurală din România în perioada 2014 – 2020”. Interesată de dezvoltarea societății românești în general, pe lângă valorile pe care le promovează și pentru care militează, Asociația Pakiv România a fost invitată să participe și este reprezentată la acest eveniment de domnul Ioan Gruia Bumbu, în calitate de președinte al asociației.
Cele două zile ale conferinței, vor fi marcate de o serie de activități, dintre care cele mai importante sunt sesiunile în plen, care vor dezbate subiecte actuale precum Dezvoltarea rurală până în 2020 (în prima zi) și Comunitatea rurală: noi oportunități de dezvoltare (în cea de-a doua zi). Tot în ziua a doua a conferinței, participanții vor avea prilejul să aleagă unul dintre cele patru ateliere de lucru – 1. Ferme mici și asociere, 2. Conservarea biodiversității și înalta valoare naturală, 3. Spiritul LEADER, în tranziție, 4. Tineri fermieri, care își propun dezbaterea și găsirea unor soluții concrete la temele menționate. Rezultatele concrete ale acestor ateliere vor fi prezentate în ultima sesiune a conferinței, cea rezervată Concluziilor.
Astfel, domnul Bumbu, președintele Asociației Pakiv România, se va afla timp de două zile, pe durata conferinței naționale RNDR, într-o companie selectă, de personalități și profesioniști din domeniul agriculturii, afacerilor externe, cel al integrării europene, din mediul universitar românesc etc. Printre aceștia enumerăm: Dacian Ciolos – Comisar pentru agricultură în cadrul Comisiei Europene, Daniel Constantin – Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Leonard Orban – Ministrul Afacerilor Europene, Ariel Brunner – Coordonator de politici UE, Bird Life International, Peter Hurley – Director Promovare USR, Panagiotis Patras – Vicepreședinte ELARD, Ingrid Petterson – Vicepreședinte Consiliul European al Tinerilor Fermieri (CEJA) și alții.

Acest articol a fost citit de 289 de ori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone