Dorin Pocol: Sărbători Pascale Binecuvântate!

dorin pocolSfintele Paști se apropie cu pași grăbiți căci iată astăzi celebrăm Intrarea Domnului în Ierusalim și vreau să urez tuturor sărbătoriților mulți ani plini de sănătate în care să trăiască frumos în valorile creștine care ne oferă atâta liniște sufletească. Această zi este premergătoare Învierii Domnului, moment plin de dragoste și sacrificiu, sărbătoare care vorbește despre trăirea în cuvântul lui Hristos și mai ales despre promisiunea mântuirii prin credință.

Sfintele Paști sunt despre Hristos, nu despre iepurași, ouă sau despre spiritul comercial care decurge din toate acestea. Nu spun sub nici o formă să nu dăm Cezarului ce este de drept al său, dar spun că înainte de toate ar trebui să dăm lui Dumnezeu, ceea ce este al Său. Vă doresc tuturor, un moment de reflexie departe de televizor și magazine, vă doresc întrebări cu privire la sensul adevărat al celei mai mari sărbători creștine, lumină și bucurie.

Îmi doresc ca în aceste zile, mergând cu toții pe jos spre biserică, oricare ar fi aceasta, să ne întâlnim și să vorbim despre bucuria unei comunități care înțelege că aplecarea către nevoia celor din jur este un act de sacrificiu care va schimba însăși fața comunității. Îmi doresc ca în aceste zile să vorbim mai mult despre ideea generoasă de frați în Hristos și nu despre împărțirea noastră în diverse tabere de orice fel ar fi ele. Îmi doresc și vă doresc lumină și pace, dragoste și speranță. Hristos a înviat!

Acest articol a fost citit de 1977 de ori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone