Ești în căuarea unei oportunități pentru o carieră într-o companie care să investească în dezvoltarea ta? Intră aici

happy business peoplePentru ca toate anunturile de recrutare suna bine, te invit sa-l citesti pe cel din fata ta mai atent,  pentru ca nu este unul obisnuit , fiind mai degraba prezentarea unei posibilitati valoroase despre care sa le povestesti prietenilor tai.  

Mulți spun că este greu să găsești un angajat bun în aceste zile, puțini știu însă că la fel de greu este să găsești o companie bună în raport cu aspirațiile angajaților. E greu să găsești o companie care să pună preț pe talentul tău și să investească chiar din prima zi în dezvoltarea potențialului tău. E greu să găsești toate aceste lucruri intr-un singur loc și noi știm asta tocmai pentru că investim de foarte mulți ani în succesul celor care lucrează cu noi în fiecare zi. Mărturie stau performerii din echipa noastra care au descoperit valoarea independenței financiare și a educației pentru o viața mai bună, orientata spre viitor.

Reprezentam o companie financiara de succes, cu o istorie in Romania de 20 de ani, care, prin serviciile pe care le promoveaza, contribuie la mai mult echilibru social si economic, atat pentru companii, cat si pentru individ, prin  solutii personalizate adaptate fiecarei situatii in parte.

Suntem interesați de întâlnirea cu succesul tău, dacă ești disciplinat și perseverent, dacă ai un vis și ești dispus să înveți să muncești inteligent pentru îndeplinirea lui  si daca, prin natura ta , esti pregatit sa oferi suport informational celor care au nevoie de consultanta in planificarea financiara, pentru o viata mai echilibrata

 Trimite un cv la adresa de mail la adresa esther_utiu@yahoo.com sau suna la sediul  din Alba Iulia, str.Frederick Mistral nr.2 pentru programarea la un interviu.Tel 0258 819850

Suntem interesati sa ne impartasesti visele tale la primul interviu…Noi iti vom arata cum ti le poti sustine…

O echipa de top

Acest articol a fost citit de 2324 de ori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone