La Aiud sub coordonarea consilierului local PP-DD, Radu Călin, a luat naştere Asociaţia „Bunici şi Nepoţi”

4925_0000226588De curând “peisajul” ONG al judeţului Alba s-a îmbogăţit prin apariţia Asociaţiei „Bunici şi Nepoţi” cu sediul în Sâncrai, municipiul Aiud.

Organizaţia a luat fiinţă ca urmare a unui proiect coordonat de Radu Călin, cunoscut de aiudeni ca fiind consilier local PP-DD din iunie 2012. Alături de acesta un rol major în desfăşurarea activităţii ONG-ului îl va avea Nenciu Vasile Constantin, cel care în prezent este consilierul pe probleme sociale al primarului din Piatra Neamţ.

Asociaţia îşi propune să acorde consiliere, asistenţă de scurtă şi lungă durată prin mijloace specifice, persoanelor aflate în stare de dificultate sau în stare de risc social, îşi propune dezvoltarea unor proiecte care să aibă drept obiective informarea corectă a populaţiei şi crearea unui climat favorizant pentru promovarea includerii sociale a categoriei de persoane defavorizate.

Radu Călin a declarat pentru stirialba.ro: <<Asociaţia „Bunici şi Nepoţi” este un proiect generos care îşi propune să dezvolte programe care să vină în sprijinul celor în vârstă şi nu numai.

Îi aştept alături de noi pe toţi cei care cred că implicarea în viaţa comunităţii generează schimbarea pe care o aşteptăm de ceva vreme.>>

 dreamstimecomp_5939896

Acest articol a fost citit de 785 de ori!

Source: oldgildiner.blogspot.com

One Response to La Aiud sub coordonarea consilierului local PP-DD, Radu Călin, a luat naştere Asociaţia „Bunici şi Nepoţi”

  1. Pingback: La Aiud a luat nastere Asociatia “Bunici si Nepoti” | Asociatia "Bunici si Nepoti" | Asociatia "Bunici si Nepoti"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone