Papa Francisc: Tăierea mieilor de Paște este un ritual păgân, satanic!

slide_332264_3309759_freeOmorarea mielilor pentru sarbatorirea Pastelui este diferita de taierea porcului, de Craciun. In primul rand, taierea porcului nu este o datina religioasa, ci una din popor. Pe cand cea a mielului este considerat un simbol religios, care reprezinta jertfirea pentru divinitate.

Totodata, fetele bisericesti nu sunt de acord cu luarea vietii unui pui de animal “pentru ca asa vrea Dumnezeu”.

In sfarsit un Papa a spus in 2016 Nu mancati miel de Pasti!

Printre cele mai vechi comunitati crestine, mielul a fost reprezentat pe umerii pastorului si simboliza sufletul salvat de Hristos.

Este un ritual ce nu este necesar intr-o societate ca a noastra, deja cufundata cu violenta si moarte, care serveste doar pentru a satisface interesele industriei alimentare.

Papa Francisc sustine ca taierea mieilor este un act barbaric, pagan, satanic, care nu are legatura cu Isus Hristos. “Painea si vinul sunt trupul si sangele lui Dumnezeu, iar Invierea trebuie celebrata prin acestea, nu prin luarea de vieti, in masa”, a declarat suveranul pontif. 

Anual se taie circa 4 milioane de miei pentru aceasta sarbatoare, in ciuda declaratiilor reprezentantilor bisericii care sustin in numar cat mai mare ca taierea acestor animale nu are nicio baza canonica, fiind, cel mult, de origine iudaica.

Chiar si preotii nostri ortodocsi au spus public ca merita oprita aceasta traditie!

Acest articol a fost citit de 67458 de ori!

Source: animalzoo.ro, ziarero.antena3.ro, FOTO: huffingtonpost.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone