Traian Băsescu, mesaj pentru cei din PMP: ‘Nu scoatem un regulament perfect’

Traian-Basescu-la-Nasul-Tv-emisiune-generalRegulamentul intern al PMP nu o să fie o lucrare perfectă, dar este necesar ca acesta să fie elaborat înaintea alegerilor din partid, a declarat vineri preşedintele formaţiunii, Traian Băsescu.

“O să facem astăzi şi analiza pe organizaţii a alegerilor şi ceea ce deja aţi început discuţiile şi aprobarea regulamentului. Cu certitudine, regulamentul nu o să fie o lucrare perfectă. Uitaţi-vă la legi, stăm aici, în Parlament, câteva sute de oameni şi unele ies tot proaste şi în aplicarea lor apare nevoia modificărilor – vezi Codul penal, spre exemplu, ca să fim cu cel mai la zi document legislativ. Aşa că nu o să scoatem astăzi un regulament perfect, este cert însă că este foarte bine ca acest regulament să existe şi premergător alegerilor care vor fi declanşate în toate organizaţiile, urmând să ne întâlnim pe urmă în congres, în aşa fel încât să definitivăm preşedinţii de organizaţii fără să mai stăm cu interimate de care avem destul de multe, de altfel”, a spus Traian Băsescu, vineri, la începutul şedinţei Colegiului Naţional al PMP, scrie agerpres.ro

El a transmis un mesaj membrilor partidului prezenţi la reuniune, exprimându-şi speranţa că la alegerile parlamentare viitoare PMP va înregistra un scor mai bun. “Altfel, suntem în Parlament. Să sperăm că la alegerile viitoare va fi un rezultat mai bun”, a spus Băsescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Acest articol a fost citit de 6932 de ori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone