VIDEO: Împreună contribuim la creșterea calității și transparenței în spitalele din România. Fă-ți auzită părerea și completează chestionarul

sigla calitate spitaleIn contextul nefavorabil al acestei perioade in ceea ce priveste domeniul medical romanesc, iata ca apar si vesti bune. S-a relansat portalul www.calitatespitale.ro intr-un nou format avand ”chei” de verificare mai eficente.

Venind in intampinarea nevoilor pacientilor, punem la dispozitia acestora un instrument prin care isi pot face auzite vocile, prin care pot sa-si exprime parerea in conditii de completa siguranta si in mod organizat, astfel incat aceasta sa poata ajunge si la managerii de spital, si la decidenti. Astfel, parerea pacientilor poate conta pentru clasificarea si evaluarea reala a calitatii serviciilor oferite de spitale.

Clasificarea spitalelor in functie de opinia pacientilor este larg raspandinta in lume, rolul sau fiind acela de a orienta pacientul catre cel mai performant spital in care ar putea beneficia de ingrijiri de calitate, cat mai aproape de zona sa de rezidenta, sau de a-i oferi o informatie despre centrele de excelenta care trateaza anumite boli. Spitalele clasificate in topul celor mai bune, de obicei beneficiaza de o atentie speciala inclusiv din partea decidentilor.

De aceea, invitam toti fostii si actualii pacienti, asociatiile de pacienti, toate persoanele interesate, sa isi faca auzita parerea si sa completeze chestionarul pus la dispozitie pe www.calitatespitale.ro

Acceseaza siteul www.calitatespitale.ro , tasteaza judetul sau numele spitalului, selecteaza-l si completeaza corespunzator experientei tale. Nu uita sa validezi raspunsul din adresa de mail. Pentru a vedea analiza calitatii la toate spitalele te rugam sa te loghezi AICI .
Calitate Spitale reprezinta primul portal dedicat evaluarii spitalelor din Romania pe baza experientei pacientiilor. Te invitam sa fi alaturi de noi intr-un parteneriat pentru a sustine calitatea si transparenta in sistemul de sanatate. Aici experienta ta conteaza.
dr.Horea Timis, dezvoltator: www.calitatespitale.ro

Acest articol a fost citit de 1152 de ori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Widgetized Section

Go to Admin » appearance » Widgets » and move a widget into Advertise Widget Zone